Arašidový olej

 

Má svetložltú farbu výraznejšiu orechovú vôňu a chuť pražených arašidov. Obsahuje vysoký podiel nenasýtených tukov, je bohatým zdrojom antioxidantov a vitamínu E

Čítať ďalej: Arašidový olej

Mandľový olej - BIO

 

 

 

 

Olej lisovaný z mandlí má zlato - žltú farbu a jemnú orechovú chuť s nádychom marcipánu. Ma vysoký obsah vitamínu E a vysoký podiel nenasýtených mastných kyselín až 92%.

Čítať ďalej: Mandľový olej - BIO

Šalátový olej


           

 

 Šalátový olej je zložený z 40% tekvicového oleja a 60% repkového oleja. Pri jeho produkcii boli použité len vysokohodnotné suroviny. Je vhodný do všetkých šalátov.

Čítať ďalej: Šalátový olej

Kokosový olej - BIO

 

Má bielu farbu, výraznú kokosovú vôňu a chuť. Jeden z najdôležitejších tukov vo výžive človeka. Presne tak by sa dala charakterizovať vlastnosť 100% panenského
kokosového oleja, ktorý sa právom môže označovať za "superpotravinu"

Čítať ďalej: Kokosový olej - BIO

Olej z vlašských orechov

 

Olej získaný z vlašských orechov. Má príjemnú orieškovú chuť. Je bohatým zdrojom 3-omega kyselín a vitamínov E.

Čítať ďalej: Olej z vlašských orechov

Tekvicový olej

 

 

 

 Je prírodný olej s tmavo - zelenou až gaštanovou farbou. Má veľmi výraznú a jedinečnú orechovú príchuť.

Čítať ďalej: Tekvicový olej

Makový olej

 

 

 

Olej zo semien rastliny mak modrý. Má žltkastú farbu a jemnú horkastú chuť. Má vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín, minerálov a vitamínov

Čítať ďalej: Makový olej

Pistáciový olej

 

 

Olej vyrobený lisovaním pistáciových orechov. Má zlato - zelenú farbu. Vôňa a chuť pripomína pražené pistácie. Pistácie sú bohatým zdrojom draslíka.

Čítať ďalej: Pistáciový olej